Træn lattermusklerne med stand up

Hos Eventbloggen, finder du noget af det bedste stand up comedy, der er til rådighed for alle som har lyst til en sjov oplevelse.

Har du lyst til en stemningsfyldt aften fyldt med latter og er frisk på at have en del ondt i maven efterfølgende, men på den gode måde, så læs med her.

Du kan booke stand up komiker til enhver begivenhed, alt fra fødselsdagsfest, konfirmationsfest til firmaarrangementer og meget mere.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Hvad er Stand up?

  Stand up eller stand up comedy har på nuværende tidspunkt udviklet sig. Det er gået fra at være noget, som blev afholdt i små røgfyldte cafeer til One man shows for en udsolgt sal.

  Før i tiden blev det altid anset som en ældgammel tradition for underholdning, som i vores moderne tid har ændret sig og udviklet sig til en underholdningsform. Komikeren i dag optræder alene på scenen uden kostumer og scenografi, som man nok er vant til at se fra teaterverden.

  Mange komiker laver hyppigt jokes om deres liv og deres egne oplevelser. Der bliver der brugt en hel masse selvironi, som et humoristisk greb af komikerne, og der kan godt til tider komme nogle offensive jokes ud af komikerens mund.

  En hyggelig aften med dansk stand-up er typisk noget, som man kan komme og opleve på cafeer, barer, kulturhuse og i store koncertsale, hvis det er en af vores helt egne danske komiker, som skal optræde.

  Et show vare alt fra 60 minutter til 2 timer. Der anbefales at der afsættes to timers tid af, da der er mange faktorer, der spiller ind i varigheden.

  Garanti

  Der garanti til en masser af latter og sjov, som er med til at gøre din nat ekstra sjov.

  Professionelle

  Hos Eventbloggen er vi først tilfredse når du er. Derfor sørger vi for du finder de svar, som du søger.

  Større udvalg

  Hos Eventbloggen finder du både inspiration, men også et stort udvalg med masser af ideer til dit kommende arrangement.

  Stand up til enhver begivenhed

  Firmaarrangementer
  Sidder du og leder efter det perfekt arrangement, som alle kollegaerne ville elske? Så har du trykket rigtigt. En dag med kollegaerne, som er lidt anderledes, da den bliver fyldt med masser af grin og sjov, og en garanti på der bliver trænet mavemuskler hos jer alle. Så kan i ligge seriøsitet på hylden på arbejdspladsen og nyde en dag med latter. Der er garanti på der bliver leveret underholdning, og oplevelsen er mindeværdig.
  Fødselsdagsfest
  Bliv fejret på en hyldrede morsom måde og få opbrugt dine latter muskler til det maksimale på din fødselsdag. Få en mindeværdig og morsom dag med dine tætteste som er med til at fejre dig.
  Konfirmationsfest
  Til konfirmationer, bliver der skålet, der bliver spist og der bliver givet masser af lykønskninger og masser af gaver. Men måske mangler der noget, måske mangler der en god griner omkring hvilket forventninger man skal lever op til og hvilket livet man har i møde, samt en lykønskning til konfirmanden. Der er en stemning af underholdning, humor og masser af latter.
  Bryllupper
  Giv brudeparret og gæsterne en uforglemmelige oplevelse fyldt med masser af latter. Hos eventbloggen har vi ideelle valg for hvilken komiker vil garantere underholdning for dig og dine gæster.

  Stand up København

  Stand up i København er tilgængelig for alle som er klar til at få lattermusklerne igang. Kom og oplev noget af det bedste comedy show, der er i hele Danmark, og få skabt mindeværdig oplevelser med dine tætteste.
  Tag en hyggelig aftentur ind til København og nyd nogle lækre drinks, mens der er en masse af god energi og sjove jokes fra den erfaren komikers.
  Det er en aften lovet med høj kvalitet og masser af hygge.
  Få trænet dine lattermuskler igennem, vi hjælper dig med at starte motionen igennem maven, du er garanteret masser af sjov og grin i København.

  Kontakt os i dag

  Hvis du har spørgsmål så kontakt os og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Facebook
  Google
  Trustpilot

  Indhent et tilbud