Dyst mod dine venner eller familie i lerdueskydning

Hos eventbloggen hjælper vi dig med at finde sjove aktiviteter, hvor du kan dyste imod dine venner eller familie

Har du tit diskussionen om hvem der er bedst til at skyde af dig og dine kammerater, så er lerdueskydning den oplagte og bedste måde at finde ud af det på. Lerdueskydning vil være med til at afgøre hvem af jer, som er bedst til at sigte og ramme målet. Er du den sikre vinder over din kammerat, så læs med her.

I dette indlæg kommer vi ind på lerdueskydning. Lerdueskydning er meget sjovt, og du kan dyste mod din familie eller venner i lerdueskydning

Et fantastisk sted at dyste i lerdueskydning er hos svinningegaardens-aktivitetspark

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Hvad er Lerdueskydning?

  Lerdueskydning er meget kendt i Storbritannien og vokser også hastigt i Danmark i dag. Men hvad er lerdueskydning? Altså helt præcist, så er det ler som slynges op i luften, og så skal skytten ramme leret, også kaldt lerduen. Skytten bruger et skydevåben for at ramme lerduen. Lerduen er en simulation som skal ligne det at skyde fugle i det vilde. Ved at slynge denne lerdue op i luften, i høj fart. Når lerduen er slynget ud i luften, så er det skyttens job, at skyde lerduen ned.

  Prøv lerdueskydning

  Det er 100% sikkert at lave lerdueskydning og så er det hammer sjovt samtidig. Det kræver sit, at kunne skyde en lerdue ned. Det vil blandt andet kræve, at man har en perfekt timing samt hånd til øje koordination. Mange jægere betragter lerdueskydning, som den ideelle sport for at vise sit værd som en dygtig skytte. For at ramme plet på lerduen, så vil det kræve kæmpe fokus og godt kendskab til omgivelserne, da blandt andet vejr forholdene spiller en del ind. Mange ser disse forhold som det sjove ved lerdueskydning, og de kan lide udfordringen.

  Har du lyst til at prøve kan du booke hos en af vores aktivitetsparker

  For Alle

  Der er flere forskellige niveauer af lerdueskydning, så enhver har mulighed for at deltage. Kvinder, mænd, teenagere, børn, gamle og unge kan deltage og have det sjovt med lerdueskydning. Alle kan konkurrere mod hinanden eller side om side.

  Forskellige Niveauer

  Det at alle kan deltage og have det sjovt med lerdueskydning, gør det til en fantastisk aktivitet for både forældre og børn. Sporten kan være med til at opmuntre hele familien til at have det sjovt. Hele familien får brugt tid sammen og får en venlig rivalisering.

  Aktivitetspark

  Lerdueskydning foregår oftest i en stor aktivitetspark med meget plads, som har mange forskellige aktiviteter at vælge mellem. I en aktivitetsplads vil der ofte være opstillet fælder og skydepladser til de besøgende.

  Lerdueskydning udstyr

  Man skal altid huske det rigtige udstyr. De forskellige aktivitetsparker vil selvfølgelig hjælpe dig med dette
  Våben
  Lerdueskydning er meget sjovt, man skal skyde "duer" ned og vise sit værd som jæger. Til lerdueskydning bruger man oftest et PCP luftgevær eller almindeligt haglgevær
  Lerduer
  Lerskiverne som man skyder efter (også kaldet lerduer), er lavet af petroleumsbeg og naturharpiks, disse indeholder selvfølgelig ikke miljøskadelige stoffer

  Kontakt os i dag

  Hvis du har spørgsmål så kontakt os og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Indhent et tilbud