Firmaarrangementer

Hvad er firmaarangement?

Et firmaarrangement er en begivenhed eller et event, som virksomheden vælger at afholde for sine medarbejdere. Det er en aktivitet, som virksomheden er ansvarlig for. Ofte er firmaarrangementer underholdende eller festlige.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Hvad kan man lave med sine medarbejdere?

  Slå jer løs sammen, og have det sjovt sammen gennem et indendørs eller udendørs aktivitet. Et eksempel kunne være gokart, hvor i kører med hæsblæsende fart, paintball, Escape Rooms osv. Kast jer sammen i aktiviteterne, hvor i fællesskab lærer omkring noget nyt. Dette kunne fx være bagekursus, madlavningskursus osv. På den både, får i mulighed for, at slå jer løs udenfor arbejdet gennem et firmaarrangement. 

  Hvad kan der laves til et firmaarrangement?

  Der findes mange muligheder, og idéer til firmaarrangementer. Der er de mere traditionelle aktiviteter, som stand-up comedy, dans til mere anderledes aktiviteter, som fx gokarting, paintball, knække koder i et Escape Room osv. 

  Hvad er priserne for at afholde et firmaarrangement?

  Prisen variere alt efter antallet af deltagere, hvilket aktivitet i vælger at benytte jer af. 
  Firmaarrangementernes laveste pris starter fra 300kr. og komme helt op på +1500kr. pr. kuvert. alt afhængig af, hvor i vælger at afholde et firmaarrangement. 

  Indendørs eller udendørs?

  Du kender dine medarbejdere bedst, om de fungerer bedst indendørs eller udendørs. Dog kunne det være en fordel, at udfordre dem en smule. Der findes alternativer for firmaarrangementer, såsom at sove i et telt ude i naturen. Her får de en aktivitetsrig dag i det fri, med mulighed sjov og ballade, hvor man derefter kan samles rundt om lejrbålet, og  spise god aftensmad. Udover dette er der også de klassiske firmaarrangementer, såsom dans. En salsa lektion eller 2 ville bringe den indre danser frem i dine kollegaer. Det skal pointeres at dette er ikke er dit lokale dance floor – og derfor kan du ikke lave 90’s’ “plukke- æble” dansen. Her udfordres alle på lige fod, og så er det også skægt på samme tid. Firmaarrangementerne vil være med til at aktivere jer i fællesskab, og støtte jer igennem de specielle måder at afholde firmaarrangementer på. 

  Fordele med firmaarrangementer:

  1. I kommer tættere på hinanden på et helt andet niveau. 
  2. Det er med til at styrke fællesskabet på din arbejdspladsen.
  3. Firmaarrangementer er med til at ryste alle sammen på tværs af de forskellige afdelinger.
  4. Glade medarbejdere er med til at fremme den positive stemning på arbejdspladsen.

  3 gode idéer til firmaarrangementer:

  Her er der nogle 3 gode idéer til firmaarrangementer:

  1. Escape Rooms – handler om at løse opgaverne  inden tiden er ovre. Der findes mange forskellige Escape Rooms, så du netop finder den helt rette til dit firmaarrangement. 
  2. Escape Hunt – handler om at deltagerne samarbejder i fællesskab om at løse missionen. 
  3. Paintball handler om, at deltagerne skyder med et paintballgevær mod modstanderne. 

  Læs mere her for gode idéer til firmaarrangementer. 

  Facebook
  Google
  Trustpilot

  Kontakt os

  Hvis du har spørgsmål, så kontakt os og vi vender tilbage hurtigst muligt. 

  Indhent et tilbud