Ram dine kammerater i paintball inden du bliver ramt.

Vi er her for at hjælpe dig med at finde den bedste paintball arena i København.

Eventbloggen har nogle af de fedeste, bedste og største paintball arenaer i København, som er klar til at blive udforsket af dig.
Vi har en garanti at vi leverer kun noget af det fedeste til dig, og en oplevelse som er uforglemmelig.

Paintball i København er for dig, som er fyldt med spænding og action og er klar til at lade adrenalinen slippe løs.

Har du en polterabend, herretur eller firmaarrangement som skal planlægges, så er paintball helt klart en fed oplevelse, hvor i kan slippe alle jeres frustrationer løs og lade adrenalinen tage over.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Hvad er Paintball?

  Paintball er et spil, hvor man konkurrerer mod spillerne enten alene eller man bliver splittet i to hold. De to hold konkurrerer mod hinanden.
  Det handler om at eliminere modstanden, hvilket gøres ved at skyde dem.
  Hver enkelt spiller er udstyret med en klassisk semiautomatisk våben, hvor de såkaldte kugler skydes ud gennem. Kuglerne skydes ud med en hastighed på mere end 100 meter i sekundet.

  Du vil blive guidet og vejledet af en instruktør igennem forløbet inden du igangsættelse.

  Spillet består af 12 – 14 paintball spil/runder. Derudover er der nyvasket camouflagedragt i din størrelse som er klar, og en maske.

  Banerne har hver især deres egen unikke opbygning. Man ville typisk komme ud i at prøve 3-4 forskellige spiltyper undervejs i forløbet.

  Jo flere man er, jo sjovere er det for jer alle, da det er en holdsport.

  Der anbefales at man afsætter 2 timer af til at spille.
  Alle spiltyper, er konkurrenceprægede, teambuilding orienterede og som er garanteret for en masse sjov og underholdning.

  Paintball Danmark

  Paintball har været i Danmark siden 90’erne. Før var kuglerne fyldt med oliebaseret maling, det stoppede hurtigt da man fandt ud af det ikke var godt for miljøet.

  Da det kom til Danmark havde man opfundet nyt våben man kunne benytte sig af, som er semiautomatiske, hvor man enten havde 10 eller 50 skud magasiner.

  Derudover kom der flere baner til Danmark både udendørs og indendørs.

  Imødekommende

  Ønsker du paintball til dit arrangement, så tøv ej med at kontakt os. Så vi sammen kan finde en løsning, som rammer plet for dig.

  Erfaring og ekspertise

  Vores erfaring og ekspertise garantere at vi kan håndterer din efterspørgsel.

  Paintball til enhver begivenhed

  Vi har stor ekspertise indenfor hvordan paintball kan kombineres med enhver type arrangementer såsom polterabend, firmaudflugt, teambuilding og sportsklubber.

  Paintball udstyr

  Inden spillet igangsættelse bliver du tildelt udstyr som består af våben, sikkerhedsmaske, camouflagedragt og paintballkugler.

  Paintball kugler
  Kuglerne er købt med fokus på høj kvalitet og i flere forskellige farver. Selve kuglen er lavet af hårdt gelatine og inden i dem er der frugtfarve, frugtfarven er den farve der sætter sig på en når man bliver ramt. Bliver man ramt af kuglen, går skallen i stykker og farven splattes ud på en. Kuglerne er ikke giftige og farven kan skylles af med vand.
  Våben
  Våben der typisk bliver benyttet er en klassisk semiautomatisk våben. Den har en rækkevidde på ca. 50 meter, som er optimalt at bruge i paintball, da den er præcis. Magasinet i våben har plads til +200 kugler.
  Sikkerhedsmaske
  For at beskytte ansigtet, bliver der uddelt V-force sikkerhedsmasker som er specielt udviklet til paintball brug. For at se forskel på sin modstander og teammates findes maskerne typisk i forskellige to farver. Masken tilpasses til den enkelte spiller. Når der skal spilles er det et krav at bærer maske.
  Camouflagedragt
  Hos de fleste paintball arena København får du udleveret en camouflagedragt, som findes i din størrelse og er renvasket. Camouflagedragterne er udviklet ud fra komfort og holdbarhed for øjerne.

  Kontakt os i dag

  Hvis du har spørgsmål så kontakt os og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Indhent et tilbud