Udlev din eventyrlig dag med hestevogn!

Søger du en hyggelig og unik tur med familien eller vennerne. Så er en hestevogns tur måske noget for jer! Book jer ind til en anderledes og unik oplevelse med en klassisk hestevogn.

Sidder du og planlægger en polterabend, bryllup, konfirmation eller fødselsdag og søger inspiration. Så er en tur i den klassiske hestevogn en unik oplevelse til enhver begivenhed, og altid en sikker vinder!

Vi står klar til at hjælpe dig med at få masser af inspiration til at skabe en unik og uforglemmelig dag med en hestevogn til dit event.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Hestevogn

  En hestevogn date lyder ikke kun skøn, men oplevelsen af en hestevognstur er ligeså skøn, hvis ikke mere. I Danmark har hestevognene haft stor betydning og har i flere generationer været det transportmiddel, der transporteret flere mennesker af gangen til og fra deres destination.

  De klassiske hestevogne i dag bliver trukket ved hjælp af disciplineret og opdraget heste. Hestene er professionelle og er sikret mad og drikkelse imellem de forskellige turer.
  I Danmark er der mange forskellige hestevogne, du kan reserver, du kan se nogle af mulighederne her for en af kapervognmændene.

  Pris

  Pris for en hestevognstur kan varierer alt efter, hvem man vælger at book sin hestevognstur hos. Prisen varierer også alt efter hvor lang tid, man vælger turen skal være. 

  Prisen kan godt ligge mellem 150 – 400 kr for en klassisk hestevognstur, det kommer også an på hvor mange mennesker, der skal være i hestevognen. Er der tale om f.eks. op til  10 personer i en hestevogn, så kan prisen for en hestevognstur godt stige til 1000kr. Da man er flere personer. I en hestevogn kan der være op til 2 til 10 personer, da nogle af hestevognene er større end de andre, og nogle hestevogne er mindre. 

  Hestevogn til enhver sæson og begivenhed

  De fleste hestevogn er tilgængelig i alle sæsoner, og er klædt godt på både til sommeren og vinteren.

  Hvis du er i gang med at planlægge et sommer bryllup, eller en konfirmation til foråret. Så er en hestevogn, en uforglemmelig oplevelse til ens event og er med til at skabe nogle værdifulde minder for dig. En hestevogn giver et elegant og klassisk look til ens event.  

  Hvis man skal giftes er ens bryllupsdag, er dagen fyldt med stemning og romantik. Det er den perfekte mulighed for at book en hestevogn. På ens bryllupsdag er din chance til at udleve din eventyrlige dag. Udlev din prinsesse eller prins drøm, og nyd en vaskeægte royalties dag. 

  En romantisk dag, hvor man bliver kørt ind i en klassiske hestevogn til og fra dit bryllup.
  Der skabes en uforglemmelig  følelse og dag for jer, hvor i får kongelig behandling på jeres specielle dag med en hestevogn.

  Kontakt os i dag

  Hvis du har spørgsmål så kontakt os og vi vender tilbage hurtigst muligt. 

  Indhent et tilbud