Oplev Danmarks Skønne Natur

Eventbloggen er her for at hjælpe dig med at finde det perfekte campingplads for dig og din familie, når i skal på camping. Vi har et sortiment med de meste smukkeste og mindeværdige camping steder på Sjælland.
Sidder du og planlægger den perfekte familieferie, hvor man bliver i et med naturen og oplever naturens naturlige skønhed. Kom ud og oplev en af de mest populær ferieformer, camping, i hele Danmark.
Kom og udlev din drøm med den perfekte camping ferie. Tag en pause fra din travle hverdag, og stress af med en hyggelig omgang camping, Hos eventbloggen sikre vi dig, at du får alle de nødvendige informationer, du har brug for at vide, inden du tager afsted på din camping tur, samt finder du også ud af hvilket aktiviteter der er til rådighed for dig, mens du er på camping.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


    Aktiviteter for dig på camping

    Man er tættere på naturen, når man er ude på camping. I Danmark er man heldigvis meget glad for naturen og elsker at dyrke friluftslivet på ens campingferie. Da man i Danmark har man masser af skove, strande, søer, smukke naturruter og klitter. Men det kommer an på, hvor man befinder sig i Danmark. At tage på en campingtur er næsten kun en god ide, man kommer ud i nogle teambuilding øvelser med ens familie eller vennegruppen, alt efter hvem man vælger at tage på camping med.

    Hvis du ønsker en mindeværdig camping oplevelse, så er vores samarbejdspartner, en af de bedste i branchen, hvis du vælger at din camping skal foregå hos dem, er du garanteret en hyggelig familieferie fyldt med afslapning og gode oplevelser, samt er der en stor legeplads og klappedyr på campingpladsen. Man har også muligheden for at campere og leje en af deres træhytter eller avanceret mobile homes. På campingpladsen er der plads til alle pensionister, unge, børnefamilie. Der er også mulighed for at tage ens hund med på camping, da der er hundegård og hundestier hos de fleste camping pladser.

    Fisketur

    En af de aktiviteter man kan foretage sig er at tage til en lærerig og sjov fisketur, da lille Danmark er omringet af vand, er der masser af fantastiske søer, åer og fjorde, det er det perfekte sted for en fisketur med familien, mens man er på camping ferie. Man behøver ikke at tage på en fisketur, som erfarne fiskere man kan sagtens tage på en fisketur, selvom det er ens første gang. Hvis man er heldig og får bid, så kan man grille fisken over bålet om aftenen og smage tilfredsheden ved at fange din egen aftensmad. De fleste camping steder i Danmark har gode fiskemuligheder. 
     

    Vandretur

    På vandretur i Danmark kan man tage ud og vandre igennem den smukke danske natur på ens nydelig camping tur. I Danmark er muligheden for at tage på vandretur stor, da der er mange skove, strande, parker, søer m.m. tilgængelige for alle. Man kan også pakke en picnickurv og tage ud på en picnicdate med ens familie eller vennegruppe, så man nyder sin camping tur til det maksimale.

    Hestetur

    Kom helt tæt på dyrene, mens man er på campingferie. Ønsker du en tur på hesten, så kan man tage ud og opleve en hestetur, selv hvis det er første gang. For ens sikkerhedsskyld, følger der en erfaren guide med, typisk er de fleste heste rolige. Men det er helt klart en mindeværdig oplevelse at kan komme og ud nyde naturen på en hesteryg. Få en mindeværdig oplevelse, mens du er på camping. 

    Facebook
    Google
    Trustpilot

    Kontakt os

    Hvis du har spørgsmål, så kontakt os og vi vender tilbage hurtigst muligt.