Find jeres indre detektiv frem i Escape room

Her finder du nogle af de fedeste, bedste og vildeste escape rooms i Købehavn.

Er du vild med mysterier og god til at knække koder, så prøv og se om du kan få dit hold ud af Escape room. Knæk alle koderne og løs alle trådene inden tiden slipper fra jer.

Når først låsen falder i, så er det op til jer at finder jeres egen vej ud. Kom ind til København og få en udfordrende og fed oplevelse.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


    Hvad er Escape room?

    Escape room, er det man kalder for live adventure, og kan sammenlignes med en biografoplevelse, men her sidder du ikke i biografstolen, her er du oppe på begge ben og deltager sammen med dit hold.
    Under aktiviteten handler det om, at ”escape the room” ved at løse trådene og knække koderne for at komme ud af rummet igen.

    Det starter med man  bliver låst inden i det rum, man selv har valgt. Sammen får i opgaven om at finde ledetråde og løse gåder sammen for at slippe ud, hver gang i løser en gåde eller finder et ledetråd, åbnes der noget i rummet såsom en skuffe eller skab, hvor der ligger noget, som kan hjælpe jer videre i spillet.

    Hold i Escape Room

    Som regel kan man være op til 10 personer i et escape room, men for en mere optimal oplevelse, anbefales der 2-4 personer.
    Hvis man gerne vil være 10 personer i et Escape room, så kontakt os, så kan vi finde en løsning sammen.

    Hvis man kommer i en gruppe som består af 8 personer, så kan man blive delt i to hold, så alle kan få den optimale oplevelse.
    Der er en sikker garanti på at de forskellige lokationer i København har flere escape rooms på hver lokation, så alle fra ens omkreds er igang på samme tidspunkt.
    Hvis børn skal med ind, er det en god ide, at tage en voksen med ind.

    Escape room pris

    Prisen variere alt efter antallet af deltagere, hvor lang tid i booker for.
    Den laveste pris starter fra 183kr. og komme helt op på +995kr.

    Hvem er Escape room for?

    Escape room er for dig som har lyst til noget spænding, og  har modet for at løse trådene og knække koderne, måske overrasker du dig selv derinde. Hvor er sammenholdet stærkeste hos familien eller vennerne?

    Hvis du planlægger et firma arrangement, så kan du overraske dine kollegaer med teambuilding, men med et twist.

    60 minutter til at komme ud

    Hvis ens hold ikke når at fuldføre missionen i rummet indenfor de første 60 minutter, vil en instruktør komme ind og vejlede jer for at gennemføre det specifikke escape room. 

    Der anbefales at man afsætter minimum 60 minutter af til Escape room, men alle har forskellige tid variation. Det kommer an på hvilket tema man har valgt.

    Hvis du ikke føler dig tryg undervejs og tanken om at være låst inde ikke er rar, så er det altid muligt at forlade escape room, hvis der er opstået en nødsituation.

    Temaer indenfor Escape room

    Hos eventbloggen kan du læse, om de mange forskellige og spændende temaer. Det er for alle jer, som søger en eventfuld dag med familien eller vennerne. Der er alt fra mystery escape room København, til Pablo Escobar jagt i Columbia.

    Slaughterhouse

    Antallet af unge mennesker, der forsvinder er kun stigende fra dag til dag.
    En ting de alle har til fælles, er at de har været til byens nye læge, er det måske et tilfælde, eller har han noget af gøre med deres forsvindelse.

    Nu er der kommet nyheder ud af at din veninde har været i kontakt med lægen og hun er kort tid efter forsvundet. I har sporet hendes telefon til lægens hus, men tør i at gå ind og befri jeres veninde eller vil i lade den gale læge slippe afsted med hans forfærdelige gerninger.

    Pablo Escobar

    Verdens største forbryder, er det jer der kan stoppe al den vanvid han skaber eller slipper han afsted.

    I er i Colombia 1993, men i er ikke på ferie, i er i junglen og på jagt efter lederen af Medellin-kartellet Pablo Escobar. Lige nu, i har den store politistyrke ved jeres side, og en sporet telefonsamtale, som har ledt jer hen til Escobars skjulested i junglen.

    I har kun en lille time tilbage til at finde ud af hvor han er på vej, hurtigt! Find alle ledetrådene for at finde Escobar inden han slipper af sted.

    Spymaster

    Nato og Warszawa-pagten står hoved til hoved og kæmper mod hinanden med alt hvad de har. Sovjetunionen sendt deres bedste spion til Danmark. 
    Det har lykkes spionen af at infiltrere det danske forsvar og stjæle de vigtige værn over Sovjetunionen, stevnsfortet.

    Nu er det i jeres hænder, som hemmelige agenter fra forsvarets efterretningstjeneste. I er sendt til et hotel i Køge, at ransage The Spymasters værelse igennem og finde de hemmeligstemplede dokumenter, inden han kommer. Skynd jer inden han kommer!

    Facebook
    Google
    Trustpilot

    Kontakt os

    Hvis du har spørgsmål, så kontakt os og vi vender tilbage hurtigst muligt.